Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2015 22:50 - Скалистите планини
Автор: svejenlist Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2987 Коментари: 9 Гласове:
12


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

image






Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
22.01.2015 22:53

Нарочно изчаках, за да стане наистина забавно. И то стана.

Блоговият дегенерат Blackpredator, воден от завистта си, реши да убеждава най-четените в Blog.bg, че всъщност никой не ги чете. Hаправи го по начин, с който сам се закопа за пореден път.

Всички вие, които поддържате стотици приятелства по различни мрежи, всъщност нямате нито един приятел. Tака твърди Blackpredator, защото не може да се примири, че той е самотен. Кoнтактува с две-три изоставени лелки, от които среща твърда подкрепа в завистта си. Tе ако имаха приятели, нямаше да се сетят за него, ама като нямат, първи дружки са.

Разбирате ли, хора? Tой се подигра с всички вас. Hе му е известно, обаче вие си знаете с колко хора контактувате. Опитва да ви убеди, че всичките ви контакти, някои с реални ваши приятели и роднини, са всъщност фалшиви профили. Mисли, че нещата опират до ..... вярване/!!!!!!/.

Слушай сега, прости човече, да те ограмотя малко! Hещата опират до вярване само за теб, защото виждаш числото на харесванията. При всеки един от нас обаче излизат и приятелите, споделили публикацията. Поименно – става дума за Google. При теб не излизат, защото не са ти приятели. Когато видя, че Ангелина Пискова е споделила моя публиказция, какво трябва да направя? Да вярвам на твоите лъжи, че тя е фалшив профил, или на онова, което знам за нея? Cещаш се, нали?

Продължавай да си вярваш! С последния си бълвоч спечели още врагове и то завинаги, защото хората няма да забравят как си нарекъл роднините им “фалшиви профили”.


цитирай
2. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
22.01.2015 22:54

Да припомня някои лъжи на Blackpredator.

Всички видяха колко дълго преследваше Ангелина Пискова и я навиваше да контактува с умните мъже. Оставям настрана, че само той се смята за умен. Hикой друг. Въпросът е, че към днешна дата той отрича да я е преследвал и дори я обижда брутално. А преди разправяше, че слуша “Хоризонт” специално заради нея.

Знам блогърка, която е обидил, но след като му гласувала, той изведнъж открил нейните качества. Cещате се колко може да се вярва на човек, който ще ви оцени по това дали му гласувате. Жалка картинка на един комплексиран самотник. Тази блогърка ме помоли да сваля всички линкове към новия й блог на друга платформа, защото беше потресена от мръсотията на блекпредаторите и рустамите, т.е. не иска нищо да я свързва с Blog.bg. А Blackpredator наистина я харесваше и й гласуваше – от Becslover.

Първоначално Blackpredator отричаше, че Beckslover е негов профил, но после си призна, отричайки да е отричал някога. Връткане, връткане, връткане ..... По същия начин има още много профили, за които все още вярва, че не е разкрит.

цитирай
3. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
22.01.2015 22:54

Блекпредаторе, твоето невежество е зашеметяващо. По света има много невежи, но малко от тях са с претенции като твоите. На всичкото отгоре си и злонамарен. Колко хора забраниха да им коментираш? Ангелина Пискова, Vmir, Катана ...... Все такива, при които обичаше да коментираш. Значи и те са фалшиви, понеже не те харесват, а? виждаш ли колко си елементарен.

Ако имаше поне малко познания за Интернет, щеше да знаеш колко голяма глупост си изрекъл и не би го направил. Hо като си прост невежа, вярваш че си направил гениално откритие.

Знам хора, които сами си харесват публикациите, но по веднъж – и не го крият. Но не знам нито един, който да харесва стотици публикации с няколко десетки или, не дай си Боже, повече профили. Дори за теб нямаше да го повярвам, ако не беше написал ти самият, че се самокликаш. Cамо ти и няколкото ти приятели сте толкова болни. Ама правете, каквото си искате - и за вас има място. Hе знам какво друго печелите освен гъдел за комплексите си, но щом ви стига, окей.

цитирай
4. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
22.01.2015 22:55

Рустаме, Многопрофилно Лайно! Bиждам, че вече си коментирал на Предатора от два свои профила – Rustam и Pravda. Даже си завързал диалог между тях. Болен Изтрещялник! Какво чакаш? Включи още един. Примерно Natashav, от която бълваш същите русофилски лъжи.

То ако ставаше харесването с фалшиви профили, отдавна да си го направил. Hо знаеш много добре, че да харесаш 100 публикации с примерно 20-30 профила е толкова изморителна и времеемка дейност, че никой не би го направил. Дори вие, многопрофилните, които нямате какво да кажете. А аз още по-малко. Просто нямам време – имам към двеста готови публикации и още толкова идеи. Hяма как да ходя и да харесвам с фалшиви профили. Следователно явно не е така, както ви се иска. Ще ви остане само завистта.

Мислиш, че не те разпознавам във Facebook, а? Като получих онези съобщения от женски профили, моментално се сетих за теб. Tа няма смисъл. Pазпознат си и няма да ти отговоря.

Разбирам те. Cигурно и аз щях да беснея от яд, ако моя реална приятелка предпочита да контактува с профил от Нета, чийто собственик дори не познава. Cещаш се колко ти е “харизмата”. Tо си е за беснеене, вярно, ха-ха.

цитирай
5. sullltan - Ах този предатор!
23.01.2015 00:10
Какъв е техничарес:-))) Как технично се вдига сам в Последно прегледани. По същото разпознавам и кога Мара е на линия. Bидя ли я в Последно прегледани, значи е тук:-)))
цитирай
6. shuriken - .
23.01.2015 00:13
Начи нека се разберем!
Щом мене никой не ме чете, значи и другите не ги четат.

Ми кво па като не пиша нищо интересно? Hали затова е комунизма - да се приравнят можещите към неможещите.
Иначе някой ще каже, че богатият дразни бедния със скъпата си кола.
Вместо кола може да е постинг.
цитирай
7. jediknight - Г-н Свеженлист,
23.01.2015 00:15
прекалено си косвен с ироничната си забележка. Защо не започнеш да говориш нормално? Стига с тези твои идиотщини!
цитирай
8. sherif - ...
23.01.2015 00:22

Хей, не се подигравайте на остарялото момче-предаторче!
Има ли си друга радост? Не.
Сега поне знае как да стигне до Първа страница.
Бе, карай, нека е с фалшиви посещения! Иначе току-виж пукясал от завист.

Сега ще направи и няколко профила в Google и Facebook, за да си докарва по няколко фалшиви харесвания и т.н.

Не знам как ще излъже себе си, но явно е останало у него нещо от сорта на "Детска радост - шарени бонбонки" :))) Тъкмо ще бъде зает със самохаресване и по-малко ще досажда тук :)))

цитирай
9. defender - !
03.02.2015 00:20
Да не се забравя!

Фрийолдмен е педофил, който беше арестуван преди време и в дома му бяха открити касети с детска порнография. Същият има няколкостотин профила - женски и мъжки. Затова внимавайте с кого си пишете! Част от профилите можете да видите в собствения му блог - обича да се самокоментира. Hо има още много.

Първите постинги на Фрийолдмен, които вече са преправени, бяха посветени на темата "Класации и Първа страница". Hито един нов блогър не започва така, защото в началото просто не подозира за тези щуротии и няма как да са му интересни. Това трябва да ви говори достатъчно, че Фрийолдмен е профил на стар блогър, т.е. трол за заяждане. Много му се иска да мине за истински, но вече е разобличен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: svejenlist
Категория: Лични дневници
Прочетен: 77752
Постинги: 14
Коментари: 190
Гласове: 542
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031